Προφίλ Εταιρίας

Η SystemSecurity.gr αποτελεί τμήμα της εταιρίας πληροφορικής PCLabs και ειδικεύεται στην εγκατάσταση επώνυμων συστημάτων ασφαλείας σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Επιλέγουμε και προωθούμε  προϊόντα της εταιρίας SIGMA, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ασφάλεια και τη σιγουριά που πρέπει να παρέχει ένα σύστημα ασφαλείας.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας καλύπτουν το σύνολο των αναγκών ασφάλειας μίας επιχείρησης ή μίας οικίας και περιλαμβάνουν συστήματα συναγερμών, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV), συστήματα ελέγχου πρόσβασης (Access Control) και το καλύτερο κέντρο λήψης σημάτων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Sigma Monitoring.

Πιστεύουμε ότι κάθε πολίτης έχει δικαίωμα και πρέπει να αισθάνεται ασφαλής στον χώρο που κατοικεί ή εργάζεται , γι’ αυτό  και εξετάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά προκειμένου να προσφέρουμε την μέγιστη ασφάλεια με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Κατέχουμε την ειδική άδεια που επιβάλλει η Ελληνική νομοθεσία και την εξειδικευμένη γνώση που απαιτείται για την σωστή εγκατάσταση των συστημάτων στο χώρο σας.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το πώς να διασφαλίσετε τον δικό σας χώρο από ανεπιθύμητους επισκέπτες, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.